Om mig

_ANN0920sJag heter Ann Karlsson och arbetar med FOTO, Layout och Webbdesign.

Har avslutat mina studier på Örebro universitet där jag läste analytisk kemi med inriktning mot forensik och vill ägna mig mer åt fotografering och design ett tag framöver samtidigt som jag arbetar som NO-lärare i årskurs 7-9.

Som lärare lägger jag mycket tid på att se hur eleverna tar till sig den information som vi lärare förmedlar och hur jag kan förbättra mitt sätt att lära ut. Det är underbart att se hur en elev får ett intresse och själv tar reda på mer om just det som intresserar denne. Men helst av allt vill jag kalla mig KREATÖR.

Som kreatör vill jag vara kreativ och använda mig av min fantasi. Inom reklamvärlden används begreppet ”kreatör” som ett samlingsnamn för roller som förknippas med såväl idéer som konkret förverkligande. I första hand används det dock för formgivare och skribenter men jag tycker att fler inom skolan borde kalla sig och se sig som en kreatör.

Jag skulle säga att alla som skapar nytt, hittar nya lösningar på problem är kreatörer. Det handlar om att använda fantasin och vara öppen för inspiration i alla skolans ämnen.

Mitt mål som kreatör är att hjälpa dig att synas som företag eller person, göra tilltalande och tydliga reklamprodukter och ta personliga bilder av dig eller ditt företag.